Leksaker från 90-talet

Nostalgikänslorna flödar när vi tänker tillbaka på 90-talets bästa leksaker. För oss som föddes på 80- och 90-talet minns vi dessa år med glädje, och inga leksaker som producerats efter det kan väl någonsin komma upp i samma nivå. Hur många av dessa gamla godingar kommer du ihåg?

Polly Pocket

Det såg ut som en liten ask, men öppnade man den fann man en helt ny värld. Med figurer och tillbehör i storlek med en fingernagel var det svårt att hålla koll på alla delar. Men oj vad roligt vi hade med dem! Polly pocket är svår att få tag i idag, men vissa kan bli värda mycket i framtiden. Ser du en på Tradera kan ett lån hos Lånakuten vara värt för att hinna investera i 90-talets klassiska leksaker.

När värdet stiger med tiden kommer du förmodligen kunna göra en rejäl hacka.

Tamagotchi

Leksaken som gjorde att alla barn kunde få ett eget husdjur. Hur roligt var det inte? Man matade den, lekte med den, och glömde man bort den i en dag var det stor risk att den dog och man fick starta upp en ny igen.

Pogs

Minns ni de små brickorna som man skulle lägga i hög och slå på? Åtminstone tror vi att det var så man skulle göra, men var det någon som riktigt visste? Roligt var det i alla fall!

zerif-lite