Roligare vardag med Minecraft-prylar

Finns det något skojigare än leksaker? För barn är leken inte bara kul, den är också stimulerande och nödvändig för deras utveckling. Som förälder är det därför viktigt att du ger småttingarna tid att leka mycket, och du kan skaffa olika leksaker för olika tillfällen. Ett sällskapsspel är till exempel roligt för hela familjen medan actionfigurer, gosedjur och dataspel också kan avnjutas på egen hand.

Det finns också ett smart sätt att förgylla vardagen på ett lekfullt vis. Allt är ju inte stoj och stim här i livet, det finns även saker som arbete, skolgång, läxläsning och hushållsbestyr som alla i familjen måste syssla med. För att allt sådant ska bli roligare kan du använda prylar som är inspirerade av barnens favorithjältar, -filmer och -spel men som samtidigt fyller viktiga funktioner. Ett perfekt exempel är att skaffa kvalitativa Minecraft ryggsäckar som är genialiskt designade i spelets berömda kubformat med många av dess olika figurer och monster, som Creepy Crawler och Ghast. Vilken knodd vill inte gå till skolan med en rygga från succéspelet?

Mycket mer med Minecraft

Under pandemiåret 2020 har det gått oerhört bra för många spelföretag och det förvånar väl knappast någon. Just spelet Minecraft var dock en enorm succé långt innan detta och med sitt enkla men innovativa koncept får det ständigt nya anhängare. Det är inte bara barn som älskar att skapa en hel värld med de berömda byggnadsblocken utan även många vuxna ägnar sig åt det roliga spelet. Det organiseras tävlingar och turneringar i Minecraft och utbudet på roliga gadgets växer ständigt. Förutom ryggsäckar till barnen kan du bland annat hitta lunchlådor, nyckelringar, muggar och kläder i den karaktäristiska stilen. De är alla oerhört användbara och kan till och med användas som “mutor” vid behov eller som belöning när barnen gjort något extra bra.

Väck den inre superhjälten

Förutom Minecraft finns det även mycket annat som kan förgylla din och barnens vardag. Om de till exempel är svåra med att gå och lägga sig kan det kanske underlätta om du inreder barnrummet genom att sätta upp posters på deras favoritfigurer. Är de omöjliga med att torka av fötterna innan de kommer in i hemmet kan du påminna dem med en dörrmatta från Star Wars eller Batman. Och knoddar som är kinkiga med maten blir säkerligen mer medgörliga om de får äta med ett frukostset från Minecraft eller Harry Potter.

För skolarbetet finns det massor med roliga tillbehör som gör allt mer stimulerande. En bläckpenna krönt av Baby Yoda, ett skrivset från Hogwarts elevhem eller ett pennskrin med motiv från Spiderman eller Nintendo uppmuntrar säkert de små studenterna. Du kanske själv vill ha lite kontorsmaterial som är lekfullt men samtidigt praktiskt? Välj pennor med diskret Mandalorian-design om du inte vill att andra ska se eller gå “all out” med USB-belysning från Rick & Morty eller en skrivbordslampa som ser ut som Batwing. Leksaker är viktiga för alla åldrar!

zerif-lite